FILIP VTF COMPANY čije je sedište u Beogradu, je naslednik firme JAJA TREJD osnovane još davne 2.000 godine.
Dinamičan razvoj i saradnja s brojnim proizvođačima, te visok kvalitet proizvoda, uz stručan pristup, omogućili su nam jednu od vodećih uloga na tržištu u Srbiji u svim programima vezanim za trgovinu osnovnih prehrambenih proizvoda u domenu pekarstva.

FILIP VTF je specijalizovana veleprodaja osnovnih životnih namirnica i neprehrambenih proizvoda za pekare, restorane, picerije, fast food-ove i druge firme kojima nudimo širok asortiman proizvoda. FILIP VTF se pozicionirala na domaćem tržištu kao kvalitetan, fleksibilan i pouzdan partner, koji je od početka prilagodio svoju uslugu visokim zahtevima kupca. Preduzeće je posvećeno stalnom unapređenju i ulaganju u širenje, marketing i profesionalno usavršavanje.

U našoj ponudi se nalazi preko 150 artikala za koje se garantuje kvalitet uz stalnu kontrolu kvaliteta HCCP.

Naša vizija

Kontinualno povećanje kvaliteta usluga koje će biti prepoznate kako od strane klijenata tako i od konkurencije, kroz širenje tržišta i povećanje broja zadovoljnih saradnika.

Vrednosti u koje verujemo

- Znanje
- Odgovornost
- Kvalitet
- Timski rad

Naš tim

FILIP VTF kompaniju čini tim koji predstavlja spoj iskustva, pozitivne energije i posvećenosti. Naši ljudi su spremni da odgovore na sve zahteve i izazove koje postavlja današnje dinamično tržište.

Neki od naših proizvoda